SANTAI bersama MURALANG JR.

Hidupini Seperti Roda Yang Berputar Dan Dalam Perjalanan Hidupku Kini Aku Belari..!! Andai Kata Satu Hari Nanti Saya Tersungkur Ketika Saya Berlari Di Saat Ini, Saya Pasti Akan Berlari Semula Bila Saya Bangkit Kembali…!!

kinorikatan nu

email : rozanz76@tm.net.my

SELAMAT TAHUN BARU CINA (2009).


“GONG XI FA CAI” kepada semua kawan2 terutamanya kawan2 (masyarakat cina) kita di Bandau.. (Aunty saya di pekan, kawan2 di pekan Lama/Baru, Keluarga di Rakit dan dimana2). Semoga tahun ini (OX) membawa banyak kejayaan dan rahmat kepada kita semua (walaupun tahun Gawat sekarang).


~mengikut ramalan pakar ‘fung sui’ keutuhan dan pertumbuhan ekonomi tertumpu di bahagian selatan untuk tahun ini (ox).. harapan agar kita org Bandau semua ok (tanam padi pun jadi, tiada lagi banjir lepas ni dan yg baik2 saja yg kita minta/dapat), kerana pada pengamatan saya KM terletak di pesisiran pantai selatan di bahagian utara Sabah dan semoga fung sui utk KM juga Bagus..

@ harap2 tahun ini jadi la (cakap2 dato hari tu) untuk jadikan KM jelapang padi…


2 comments:

  1. Dehui said...
     

    hehe......gong xi fa cai!!

  2. Rozan M said...
     

    Gong xi fa cai.. lu suda kawin ka.. klu suda mau kasi angpau sama org yg belum kawin ooh.. aiya sala2 kalu budjet tida mari buli pokai ooo.. Alamai tii...!! (cina pun pandai alamai tii..juga ma)

Post a Comment