SANTAI bersama MURALANG JR.

Hidupini Seperti Roda Yang Berputar Dan Dalam Perjalanan Hidupku Kini Aku Belari..!! Andai Kata Satu Hari Nanti Saya Tersungkur Ketika Saya Berlari Di Saat Ini, Saya Pasti Akan Berlari Semula Bila Saya Bangkit Kembali…!!

kinorikatan nu

email : rozanz76@tm.net.my

25mac2009.

Ucapan Takziah kepada Christoper (ketua pemuda PBS N5 Tandek) dan ahli-ahli Keluarga… Semoga beliau dan kelurga tabah menghadapinya. Bapa mereka (Mandut) telah meninggal dunia di Hospital Lotong sekitar jam2 pagi 25mac2009. Semoga roh nya mendapat limpahan rahmat dari Tuhan… amin..


#####################################################NASIB KU AWASI..!!
Saya bersyukur ke atas Allah s.w.t kerana terselamat dari kemalangan yang menimpa diri saya ketika dalam perjalanan ke kota Marudu sekitar jam 3 pagi

25 mac09. dan ucapan ribuan terima kasih juga kepada saudara-saudara (saya tidak kenal) yang melalui jalan itu dan membantu saya. Apapun saya hanya mengalami kesakitan dan tidak ada apa2 yg tidak di ingini berlaku…


~ucapan ribuan terima kasih juga kepada sahabat baik saya En. David Meja kerana turut membantu saya malam itu... setibanya saya di Tandek..