SANTAI bersama MURALANG JR.

Hidupini Seperti Roda Yang Berputar Dan Dalam Perjalanan Hidupku Kini Aku Belari..!! Andai Kata Satu Hari Nanti Saya Tersungkur Ketika Saya Berlari Di Saat Ini, Saya Pasti Akan Berlari Semula Bila Saya Bangkit Kembali…!!

kinorikatan nu

email : rozanz76@tm.net.my

MAAFKAN SAYA SAHABAT KU...

“Mendongak ke langit tak akan dapat mengukur luasnya, memandang ke laut seperti tak bertepian demikian juga hidup kita tak akan terhidu ajalnya. Mampukah kita menjawab bila orang2 yg kita sesatkan dalam dunia ini dipertanggungjawabkan Tuhan kepada kita” (nasihat dari seorang sahabat)


Tidak terlintas langsung di fikiran akan perkara yg saya sakiti hati sesiapa namun inilah reality kehidupan, bila saya ditegur baru la saya tertunduk memikikan perkara (dosa2) yg telah saya lakukan, tampa saya sedar saya telah menyesatkan orang lain dan menyusahkan kawan baik saya (saya mengakui) namun pada mulanya niat itu bukan atas menyakiti sesiapa, saya sekadar melayani kesepakatan atas dasar kawan2 dan sama2 mahu duduk minum tetapi menimbulkan kesalah fahaman (saya minta maaf bos kerana hal itu telah menyusahkan kau) mungkin ada baiknya jika kita singkap kembali blog yg di tulis oleh sahabat kita “jangan minum arak (kada moginum)” secara ringkasnya dapat saya fahami namun masih bole di perhalusi. Jadi lain kali kalu saya datang KM jangan pula kau tida datang kalu saya call bawa minum, lain kali kita minum siang2 (minum kopi)..


~ walaubagai manapun saya memohon setulus ikhlas kemaafan atas kejadian itu terutamanya kepada isteri kawan saya… apa yg terjadi pada hari itu adalah yg terakhir dan hal2 berkaitan berakhir di atas meja itu sahaja, semoga kamu sekeluarga sentiasa dilindungi dan mendapat rahmat dari Tuhan.