SANTAI bersama MURALANG JR.

Hidupini Seperti Roda Yang Berputar Dan Dalam Perjalanan Hidupku Kini Aku Belari..!! Andai Kata Satu Hari Nanti Saya Tersungkur Ketika Saya Berlari Di Saat Ini, Saya Pasti Akan Berlari Semula Bila Saya Bangkit Kembali…!!

kinorikatan nu

email : rozanz76@tm.net.my

KIMARAGAN DI MATA DUNIA…!!

Sodoi doh xmas 2008.

Kemeriahan yg saya rasakan sendiri (syok sendiri la gitu tapi aku mau berkongi ceritanya) walaupun bukan ‘open house’ saya rasa amat bertuah lebih kurang sambutan xmas yg tida sia-sia juga la.. sebab bersama tetamu yg amat istimewa seorang Duta akan datang dari Sabah dan lebih membanggakan dari masyarakat kimaragang (kimaragang bole..!!) cerita yg amat seronok beliau bercerita akan pengalaman serta latar belakang keluarganya yg unik namun beliau tidak pernah lupa dan mengingatkan anak2 bahawa mereka anak bangsa kimaragang, sesuatu yg perlu kita contohi…
Bagi mereka yg malu mengaku org kimaragang (cakap kimaragan low class) lupakan la..
Kau belum update tu bos ku.. sedar la kimaragan adalah 1 bangsa yang tinggi di mata dunia, kimaragang bukan lagi masyarakat yg kebelakang.. katakan lah pada dunia kita anak kimaragang..!! ~itulah pendangan saya kalu ada yg tidak betul kau komen la.. k..

~sama2 lah kita doakan semoga beliau (Tuan kita itu) akan dikurniakan tuhan kesihatan yg baik dan sentiasa di mendapat rahmat tuhan.. amin..