SANTAI bersama MURALANG JR.

Hidupini Seperti Roda Yang Berputar Dan Dalam Perjalanan Hidupku Kini Aku Belari..!! Andai Kata Satu Hari Nanti Saya Tersungkur Ketika Saya Berlari Di Saat Ini, Saya Pasti Akan Berlari Semula Bila Saya Bangkit Kembali…!!

kinorikatan nu

email : rozanz76@tm.net.my

KONVOI MEMUPUK SEMANGAT PERPADUAN.

"Konvoi Transformasi Kimaragang 2009" telah di cadangkan dan diadakan pada 05dec.2009 bermula di dataran Bengkoka seawal jam 8pagi, mengelilingi wilaya kimaragang dan berakhir di pekan Tandek segala perubahan tarikh dan masa akan di beritahu kemudian jika keadaan tidak mengizinkan....
Aktiviti yang di rancang: Barisan hadapan kumpulan bermotosikal disusuli dengan kumpulan kereta (semua jenis kereta termasuk 4x4). konvoi bertujuan bagi memupuk perpaduan dan jati diri dikalangan belia/masyarakat kimaragang... sejajar dengan selogan "TRANFORMASI KIMARAGANG"

untuk keterangan lanjut penyertaan sila hubungi (Ajk pelaksana) Rozan Zulkifle 0128363869, Azlee Makibin o198712400, Hairon Jackson 0138724063.


"KONVOI TRANFORMASI KIMARAGANG 2009"

2 comments:

 1. akibaragon said...
   

  Apa bentuk transformasi yang akan di buat? Konvoi berakhir di pekan Tandek lepas tu buat apa?

 2. Rozan Zulkifle said...
   

  1. (salam aki- perkataan itu sebenarnya telah kami putuskan dlm meeting dan adalah slogan "KIMARAGANG") http://muralang76jr.blogspot.com/2009/10/maklumat-penting-pertubuhan-kimaragang_19.html

  2. ada sedikit pengisian dan sebelum itu ada penyampayan surat sebagai permohonan kpd ketua kampung Masolog bagi mengadakan keramaian d situ seminggu kemudian..

Post a Comment