SANTAI bersama MURALANG JR.

Hidupini Seperti Roda Yang Berputar Dan Dalam Perjalanan Hidupku Kini Aku Belari..!! Andai Kata Satu Hari Nanti Saya Tersungkur Ketika Saya Berlari Di Saat Ini, Saya Pasti Akan Berlari Semula Bila Saya Bangkit Kembali…!!

kinorikatan nu

email : rozanz76@tm.net.my

25mac2009.

Ucapan Takziah kepada Christoper (ketua pemuda PBS N5 Tandek) dan ahli-ahli Keluarga… Semoga beliau dan kelurga tabah menghadapinya. Bapa mereka (Mandut) telah meninggal dunia di Hospital Lotong sekitar jam2 pagi 25mac2009. Semoga roh nya mendapat limpahan rahmat dari Tuhan… amin..


#####################################################



NASIB KU AWASI..!!




Saya bersyukur ke atas Allah s.w.t kerana terselamat dari kemalangan yang menimpa diri saya ketika dalam perjalanan ke kota Marudu sekitar jam 3 pagi

25 mac09. dan ucapan ribuan terima kasih juga kepada saudara-saudara (saya tidak kenal) yang melalui jalan itu dan membantu saya. Apapun saya hanya mengalami kesakitan dan tidak ada apa2 yg tidak di ingini berlaku…


~ucapan ribuan terima kasih juga kepada sahabat baik saya En. David Meja kerana turut membantu saya malam itu... setibanya saya di Tandek..



11 comments:

 1. RumbiaMasolog said...
   

  Takziah kepada keluarga Christoper. Semoga tabah menghadapi situasi ini.

  Buat Muralang Jr, syukur tuan tiada apa2. Semoga menjadi pengajaran kepada kita semua untuk lebih berhati2 di masa akan datang.

 2. SRIXON said...
   

  nah apa nombor kerita ko tu saudara mana tau rezeki besok keluar 1st prize -:)

 3. Rozan@Muralang76jr. said...
   

  ya tuan (kau ipag saya ni), ini adalah satu pengajaran kpd saya time tersedar tu baru ingat (syukur kepada tuhan)..

 4. Rozan@Muralang76jr. said...
   

  (SRIXON) bosku saya suda 'pau' tida keluar juga..

 5. KaniL said...
   

  Geng...

  Adeh...sukur la ba ko nda apa2 juga. Masa ko call tengahari tadi pun ko nda kasi tau pula ni cerita. Naib baik la saya pi buka blog ko tadi. Kalau nda, silap2 bulan dapan baru tau ni cerita.

  Utk Saudara Christopher,

  Salam Takziah. Semoga tabah menghadapi dugaan ini. Setiap yang hidup pasti akan pergi jua.

  Dari Kanil Dayou dan Keluarga.

 6. Rozan@Muralang76jr. said...
   

  Nil tq.. la bos syukur la dapat juga kita be call lgi.. apapun malang itu tida berbau dan baru saya ingat perlu lebih berhati2..

 7. SRIXON said...
   

  pelihara sampai 1 bulan pasti keluar tu

 8. Rozan@Muralang76jr. said...
   

  ok tuan (SRIXON) saya ikut cakap kau..

 9. SRIXON said...
   

  salam sejahtera semua, pada mesyuarat induk pesta kaamatan baru2 ini saya telah mencadangkan pada sidang agar satu pukulan kulintangan dari suku kaum kimaragang diadakan non-stop 24 jam dan dimasukkan ke dalam Malaysian Books Of Record, sila bagi komen dan sokongan dan sila berhubung kepada mantan yb albert adun sebagai pengerusi KDCA daerah KM

 10. NONG said...
   

  aiobo dika Rozan..
  nasib nu po tu tuwadai. Ponong siongo ko accident bo dilo. Araat mari ot rasa kie nokopernah eksiden..waro pengalaman ku.

 11. Rozan@Muralang76jr. said...
   

  awasi ih nasib bo gima... sid KB... tq..

Post a Comment