SANTAI bersama MURALANG JR.

Hidupini Seperti Roda Yang Berputar Dan Dalam Perjalanan Hidupku Kini Aku Belari..!! Andai Kata Satu Hari Nanti Saya Tersungkur Ketika Saya Berlari Di Saat Ini, Saya Pasti Akan Berlari Semula Bila Saya Bangkit Kembali…!!

kinorikatan nu

email : rozanz76@tm.net.my

SELAMAT TINGGAL 2008…!!

TAHUN BARU AZAM BARU.


Selamat tahun baru kepada kawan2 khususnya untuk saudara2 diseluruh Tandek/ Kota Marudu daripada saya. Terlalu banyak yg telah kita lalui selama 365 hari di tahun 2008 suka duka, kegembiraan dan kejayaan sehinggalah kepenghujungnya.. ada yg sudah lepas dan ada yg sangkut lagi… yg sangkut itu kita ‘continue’ untuk yg sudah lepas kita ‘update’ la lagi..
Semoga 2009 membawa satu sinar yg lebih cemerlang dan gemilang untuk masyarakat Kimaragang.. yg terlibat dgn penyusunan deklerasi tu sama2 kita usahakan lagi semoga apa yg kita usulkan di 2008 membawa banyak sinar kejayaan utk kita semua tahun ini.. Semoga kita di kurniakan tuhan kesihatan yg baik dan murah rezeki untuk menempuh 2009 ini dan tahun2 yg seterusnya disamping meningkatkan mertabat bangsa Kimaragang..

Petikan dari ucapan kawan kita : Tidak akan berubah bangsa itu selagi masyarakatnya tidak mahu berubah, tidak akan maju dan kuat bangsa itu selagi masyarakatnya tidak mahu bersatupadu… (sama2 la kita fikir dan menghayati kebenaran kata2 ini)..